Test je relatie in 20 minuten

Niet Tevreden Over Je Partner?

Relatie test? Onzeker over of je relatie wel ok is? Stel je jezelf de volgende vragen regelmatig of heb je de onderstaande gedachten vaak?

  • past het gedrag van de ander nog wel bij me?
  • mijn partner’s gedrag is veranderd en het staat me niet aan
  • ik wil niet meer aangeraakt worden
  • er is geen onderwerp of we hebben er ruzie over
  • we hebben nog maar zo weinig gemeenschappelijk
  • ik krijg geen antwoorden op mijn vragen
  • waarom hebben we zo weinig intimiteit en seks?

Beoordeel Het Gedrag

Relatie test? Als je je herkent in het bovenstaande, dan is het tijd om eens de onafhankelijke en objectieve relatietest te doen.

Dan weet je snel of je gevoel klopt. Doe je de relatietest(relatiescan) vandaag nog dan heb je morgen antwoord op de vraag  ” hoe goed is mijn relatie?” Op die manier krijg je “objectiever” en vollediger beeld van hoe jij het gedrag van je partner ervaart. Lees meer over gedrag

Na het invullen van de vragenlijst krijg je-binnen 24 uur- een uitgebreid antwoord terug wat inzicht geeft hoe het staat met jouw geluk in je werk.

Kies je relatietest

Door op 1 van de 3 onderstaande blauw knoppen te klikken kom je bij een relatie test die wij hebben ontwikkeld. Ze geven je antwoord op de vragen die op de blauw knop staan.

De 8 oorzaken van een relatieprobleem

Naar de oorzaak van relatieproblemen is veel onderzoek gedaan. Onderstaand beschrijven we de 8 meest voorkomende oorzaken van relatieconflicten en waar stellen relatietherapie voor hebben gebruikt om ze op te lossen.

De vijf fasen van een relatie

Uit onderzoek van de Rijksuniversiteit Groningen onder ruim 1000 stellen blijkt verder dat er vijf factoren zijn die verantwoordelijk zijn voor het succes van een relatie.

relatie test en de 5 fasen
We onderscheiden 5 fasen in de levensloop van een relatie. Te beginnen met de verliefdheid (alhoewel sommigen dat helemaal niet hebben ervaren) Hoe lang je in één fase blijft, hangt af van het betreffende (echt)paar. Sommige paren gaan nooit door naar de latere stadia vanwege incompatibiliteit of emotionele onvolwassenheid. Omdat elke relatie uniek is, kan het moeilijk zijn om de fasen van een relatie per maand nauwkeurig vast te stellen. Relatietherapie helpt je om een fase goed af te sluiten en voorbereid een andere in te gaan.

Test je zelf

Door onze relatietest te maken ontdek je je partner! Het gaat om jouw beleving van het gedrag van je partner. Niet om die van je partner of om hoe jij denkt dat je partner over jouw gedrag oordeelt. Doe hem eerst zelf.

Je partner

Vraag je partner wel de relatietest ook in te vullen. Nadat jij het gedaan hebt of gelijkertijd. Maar NIET samen! De beïnvloeding van de beantwoording door elkaar moet minimaal zijn.

Snel resultaat

Je ontvangt binnen 8 uur een reactie. Net als met de uitlezing van de thermometer het geval is; de interpretatie van de uitslag moet wel door een professional geïnterpreteerd worden. Zodra je de laatste vraag hebt beantwoord kunnen wij met je antwoorden aan de slag.