Jullie zijn met zijn drieën!

 Als team relatietherapeuten beschouwen we jullie als 3 cliënten. Ieder van jullie is 1 cliënt. En jullie samen is de derde cliënt. Wij behartigen in de gesprekken de belangen van alle 3 cliënten . Tijdens de relatie intensive heb je steeds te maken met één en dezelfde persoon. Om te continuïteit(wegens ziekte of andere redenen) te waarborgen, informeren we elkaar wel op hoofdlijnen over de voortgang van al onze cliënten. Relatietherapeut-en-relatieweekend. Lees meer over wat relatietherapie is.

Aangenaam kennis te maken

Wij zijn een groep van gepassioneerde relatiecoaches die het resultaat- een gelukkig leven voor onze cliënten- als hoogste doel hebben. En voor meer dan 900 stellen hebben we dat in de afgelopen 10 jaar kunnen bereiken. 

Deborah van hal

relatiecoach

Een hele grote verantwoordelijkheid heb je als relatietherapeut. Niet alleen de 2 mensen die met jou een relatie intensive in gaan- 2,3 of soms 5 dagen- maar soms ook kinderen of jong volwassenen. Die allemaal hun hoop op jou gevestigd hebben. Vaak al langere tijd zelf “gedokterd”hebben. Met onvoldoende resultaat. Nadat je hun beider -vooraf gemaakte- relatietests hebt gelezen, gaat de relatie voor je leven. In een notedop vertellen ze daarin hun relatie geschiedenis. En krijg je waardevolle informatie over waar je het intake gesprek over doorgevraagd moet worden. Nadat je de laatste sessie hebt afgesloten blijft er een hele bijzondere band met je cliënten bestaan. Maar nog veel belangrijker heb die unieke band tussen hun beide herstelt. 

Ingo Gravenberch

relatiecoach

Mijn vak is één van de weinigen waar je zo veel dankbaarheid in zo’n korte tijd kunt oogsten voor iets waarvan jezelf vind dat het de normaalste zaak van de wereld is. Als je na 3 of 5 dagen van intensieve en soms ook emotionele gesprekken afscheid neemt en er word je gezegd dat ze nooit gedacht hadden dat de relatie te in zo’n korte tijd te redden was, dan ben je wel heel trots en dankbaar.  Trots vooral op je cliënten. Dat ze er in geslaagd zijn met mijn hulp, elkaar weer te vinden. Door dat ze een  manier hebben gevonden om in plaats de verschillen tussen elkaar te benadrukken, het gemeenschappelijke weten te ontdekken in elkaars opvattingen, idealen, voorkeuren en behoeften. De crisis als kans hebben benut. Op weg naar een nieuwe gelukkige toekomst. Met elkaar.

Henk de Leeuw

RELATIECOACH

Een knallende ruzie. Met alles d’r op en d’r an! Dat is Het beste wat je-als coachende toeschouwer– in zo’n relatie intensive kan gebeuren. Een relatie conflict dat zich voor je ogen afspeelt. Ik zie het al aankomen maar grijp nog niet in. Het is immers ook een “training on the job”.  Ruzie. En dat terwijl je de eerste dag eindeloos geoefend hebt met ” hoe te communiceren in een conflict situatie” . Maar dan ineens roept er één ” time out”. En lossen ze het op . Dan ben ik zo trots op ze! En op ons team van relatietherapeuten.

relatieweekend relatietherapie

Innovatief, bekwaam,ervaren, toegewijd

Innovatief en effectief

In 2009 bedachten we de Relatievakantie. Een combinatie van intensief werken aan je relatie in combinatie met een intensieve ontspanning. Omdat we grote twijfels hadden en hebben bij de traditionele vorm van relatietherapie. Het 1 uur per week op gesprek gaan . Met huiswerk. Omdat niet iedereen zich een vijfdaagse retraite kan veroorloven ontwikkelden we het relatieweekend. En voor onze in het buitenland wonende cliënten  de online relatieintensive .        

Bekwaam

Je kiest voor een relatiecoach/  relatietherapeut die goed is opgeleid. 

Maar ook -als dat ook past bij jullie -yoga, mindfullness en meditatie oefeningen en technieken kan inzetten om de gewenste resultaten te bereiken. Een relatieprobleem kent immers vele aspecten en leidt heel vaak tot andere ongewenste lichamelijke en mentale verschijnselen. 

Ervaren team relatietherapeuten

Wat voor ervaring zoek je? Dat is een lastige vraag! Als het goed is kom je in je leven nooit bij ons. Net goed als je hoopt dat je nooit bij een cardioloog komt. En als je er dan komt verwacht je dat hij of zij de beste in zijn of haar vak is. We hebben sinds de start zo´1800 cliënten succesvol geholpen. Wat is succes? Dat is voor ons als men -een jaar na een relatieweekend- nog steeds bij elkaar is en een cijfer van 8 of hoger geeft voor de relatie.  Daarbij varieert onze ervaring inmiddels van een relatieprobleem ontstaan door rouw, ontrouw, samengesteld gezin, tot hoe ga ik om met  het autisme, de bi- polariteit of de borderline van mijn partner?

Toegewijd team relatietherapeuten

toewijden werkw. ergens met grote zorg aandacht aan besteden en zich voor geven ergens aan wijden tweede betekenisomschrijving . Toewijding houdt voor ons in dat het werk begint op het moment dat van het eerste contact. Je zoekt immers hulp. En wij houden pas op het moment dat we ervan overtuigd zijn dat je verder kunt zonder ons. Soms lukt dat in de 2,3 of 5-daagse. En heel soms duurt het een paar weken langer. We kijken niet op de klok als we met jullie werken aan je relatie. Wel naar je gedrag en vooral je gezichtsuitdrukking. Wat daar is in de meeste gevallen het resultaat wel vanaf te lezen.

Schrijven over je vak

Ons vak is zeer intensief. Tijdens de gesprekken moet je de inhoud, vorm en timing van wat er gezegd wordt registreren. En omzetten in een actie. Dat hou je geen 5 dagen in de week vol. En je zou dan ook niet toekomen aan de noodzakelijk verdieping in je vak. Daarom verplichten we ons er toe om met regelmaat artikelen te schrijven over je vak. Maar op een manier dat ook onze cliënten er hun voordeel mee kunnen doen. Lees daarom ook ons blog